Electrolux ESF 65040

Hledáte finančně dostupnou myčku, která Vás nebude šokovat neumytým nádobím nebo hlukem? Chcete ale také myčku skvěle vypadající a hodící se do Vaší kuchyně? Pak jste právě narazili na jasného favorita, který si jistě získá Vaše sympatie. A je jím myčka ESF 65040 od firmy Electrolux.

Electrolux ESF 65040 lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Tato kráska si Vás na první pohled získá a nepustí. Spadá totiž do energetické třídy A, takže Vaši kapsu zbytečně nezatíží. Za jedno mytí spotřebuje 13l vody a 1,05 kWh, což rozhodně není moc. V chodu je také neuvěřitelně tichá, a Vy uslyšíte jen její spokojené vrnění v podobě pouhých 49 dB. Potěší Vás pěti programy s různou dobou mytí a čtyři odlišné teploty vody. Navíc můžete nastavit také deset různých tvrdostí vody, a pokud dojde k poruše, systém Aqua control zajistí, že voda nepoškodí okolí Vašeho spotřebiče. Díky funkci Multilab můžete také odložit počátek mycího cyklu až o 19 hodin.

Do myčky se vejde najednou až 12 sad nádobí, a chytrá inovace Fuzzy Logic rychle zhodnotí, jaké množství nádobí je zašpiněno, a podle toho použije správnou teplotu a množství vody. Navíc v koších najdete také sklopné nástavce na šálky a talíře, které zajistí maximální stabilitu. A Vy se tak můžete těšit z křišťálově čistého nádobí!

[-]zpět

TOP 5 nejlevnějších

TOP 5 nejprodávanějších