BEKO DFN 6838

Volně stojící myčka BEKO DFN 6838 má rozměry 85 x 60 x 57 ( výška x šířka x hloubka ) a váží 55kg. Maximální počet sad nádobí je 13 a je vybavena 8 mycími programi. Patří k velmi úsporným spotřebičům ( energetická třída A++). Informace o průběhu mycího cyklu uvidíte na mini LCD displeji. Další funkcí je tzv. odložený start ( myčka umyje předem připravené nádobí v průběhu Vaší nepřítomnosti ), turbo sušení, možnost poloviční náplně ( při neúplném zaplnění myčky ) a ochrana proti přetečení.

BEKO DFN 6838 lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

V průběhu jednoho standartního mycího cyklu (Eco 50) myčka spotřebuje 0,92 kWh elektrické energie a 10 litrů vody. Obě třídy účinnosti ( kvalita mycího a sušícího procesu ) jsou označovány písmenem A, které značí tu nejvyšší účinnost. Nechybí zde ani funkce Aquasafe ( v případě úniku vody z vnitřního oběhu vypne chod myčky a následně z ní vyčerpá přebytečnou vodu ) a indikace nedostačujícího množství soli a leštidla.

Pozitivní hodnocení patří kvalitě mycího prostoru, dostatečnému množství mycích programů,vnitřnímu uspořádání prostoru, nízké hlučnosti ( 43 dB ) a atraktivní ceně spotřebiče.

[-]zpět

TOP 5 nejlevnějších

TOP 5 nejprodávanějších