Beko DFN 6632

Do volně stojící myčky nádobí Beko DFN 6632 o rozměrech 85 x 60 x 57 cm ( výška x šířka x hloubka ) a hmotnosti 47 kg naskládáte až 13 sad nádobí. Patří do velmi úsporné třídy A++ a je vybavena 6ti mycími programy, dalšími přídavnými funkcemi, funkcí odloženého startu( myčka po požadovaném nastavení času spustí mycí program v průběhu Vaší nepřítomnosti ), možnost volby poloviční náplně ( v případě neúplného zaplnění vnitřního prostoru ) a turbo sušení, indikace soli i leštidla a systémem Aquasafe ( v případě úniku vody z vnitřního oběhu vypne chod myčky a vyčerpá z ní přebytečnou vodu ).

Beko DFN 6632 lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Tato myčka nádobí v průběhu jednoho mycího cyklu spotřebuje pouhých 0,92 kWh elektrické energie a 10 litrů vody. Myčka nabízí tu nejlepší účinnost mytí i sušení. Myčka je také vybavena mini LCD displejem, který zobrazuje veškeré důležité informace o procesu mytí ( zbývající čas, nastavenou teplotu nebo předvolené přídavné funkce ).

Majitelé této myčky budou spokojeni s nízkou hlučností 45 dB, kvalitou mycího procesu, velmi úsporným provozem a dostatečným počtem mycích programů. Pro ty co hledají cenově přijatelnou myčku s vysokou kvalitou mycího procesu a nízkou spotřebou vody a energie.

[-]zpět

TOP 5 nejlevnějších

TOP 5 nejprodávanějších