Beko DSFS 6831

Myčka nádobí Beko DSFS 6831 patří k těm nejprodávanějším na našem trhu. Jistě to není jen díky hlučnosti 47db, která je jednou z nejnižších, ale také díky nádhernému bílému designu a šířce pouhých 45 cm, přičemž můžete najednou mýt až 10 souprav nádobí.

Beko DSFS 6831 lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Mytí nádobí v této myčce bude opravdu úsporné a účinné. To díky energetické třídě A++, což je druhá nejúspornější třída. Další peníze ušetříte díky účinnosti sušení a mytí třídy A a nízké spotřebě elektřiny - 0,74kWh a vody - pouze 9 litrů. A nádobí bude vždy čisté díky nastavitelné teplotě až na 70°C.

Máte rádi snadné a bezpečné věci? S velkým množstvím programů a funkcí, která tato myčka obsahuje, budete jako v ráji. Můžeme vyzdvihnout například funkci Aqua Safe proti vytečení vody, Active Wash pro odstranění odolných nečistot, odložený start (až o 9 hodin) nebo možnost používat tablety All-in-one. Nemusíte se obávat ani bakterií, díky antibakteriální úpravě koše. Abyste byli o všem dokonale informovaní, disponuje tato myčka čitelným LCD displejem. Mytí nádobí nebylo nikdy tak snadné, úsporné a dokonalé.

[-]zpět

TOP 5 nejlevnějších

TOP 5 nejprodávanějších